Eğer bu gün son gününüx olsaydı hayatınızda en cok yapmak istediğiniz şeyi mi yapardınız yoksa evde oturup televizyon mu seyrederdiniz valla benı soracak olursanız evde otururum zaten yarın yokum.
sabaha kadar sahilde oturup bugüne kadar yaptığım şeyleri sorgulardım herhalde manyaklık olacak ama aklımdan bu geçti
Ben en sevdiğim kişilerle vakit geçiririm. Küskün olduklarımla barışır onlardan beni affetmesini isterdim.
Kendinize iyi bakin
Bugün son günüm olsaydı atom bombası alıp israile atardım. En güzel şeyleri yapardım bankaya girip süper soygun yapardım.
bugünün yarını olmasaydı cok şeyler yapardım gece 00:00 kadar sadece yemek molası verip yapamadıgım işleri gider yapardım gezmezdim dozmazdım camiye giderddim yarın saati dolmayacağı için akşama kadar rabbime dua ederdim günahlarımı affetsin o merhametlidir diye
Pek bişey yapmazdım yatardim dönümü beklerdim başka elden ne gelirki zaten.... L.......
pişmanlıklarımı telafi etmeye çalışırdım ve son günüm bile olsa bugünden çok fazla şey öğrenmeye çalışırdım
Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçer kendimi nerede hata yaptığımı sorgulardım herkesi arayıp vedalaşırdım sanırım.
10.2k soru
46.4k cevap
3.1k yorum
3.1k kullanıcı